Houtekieterke

Benieuwd naar wat je zondag op de vergadering zal doen, maar ben je uw boekje kwijt?
Niet getreurd, hier kan je het volledige boekje per tak terugvinden en blijf je dus altijd op de hoogte.

Groepsleiders Grollen

Dag lieve ouders en nog lievere leden,

Wij zijn zo blij jullie ook dit jaar (weer) te verwelkomen. Wij staan alvast te springen om jullie onze nieuwe leidingsploeg voor te stellen!
Maar eerst zullen we onszelf even voorstellen.

Wij zijn Kobie Steyaert en Sanne Bruggeman, de nieuwe groepsleiding van onze scoutsgroep.
Kobie (Wilskrachtige Mees) liep vorig scoutsjaar al wat mee met de groepsleiding en is nu helemaal klaar om de fakkel over te nemen. Kobie houdt haar graag bezig met activiteiten organiseren voor de scouts. Ze is geïnteresseerd in talen en doet niets liever dan op zondagen in de bossen rondlopen met haar leden.

Kobie staat er gelukkig niet alleen voor! Sanne (Zachtaardige Ooievaar) heeft al enkele scoutsjaren op haar teller staan. Ze staat te popelen om wat meer verantwoordelijkheden op haar te nemen. Sanne kijkt graag naar series en films. Ze gaat veel gaan werken. Ook Sanne is student, zij gaat voor haar passie verpleegkunde.

Belangrijke data :

• 1-3 maart: scoutsweekend givers en jonggivers

• 8 maart: quiz in Oosteeklosche parochiezaal

• 15-17 maart: scoutsweekend welpen en kapoenen

• 20 april: mini marginalos

Ook dit semester kan je alle nieuwtjes, de planning en niet-meer-nieuwtjes vinden op onze site: www.scoutsoosteeklo.be.

Voor dringende vragen kan je terecht bij

Sanne Bruggeman       0494 71 28 28

Kobie Steyaert          0470 55 94 53

Voor minder dringende vragen, suggesties, opmerkingen, toffe ideeën, grappige verhalen:

houtekietgroepsleiding@gmail.com