Givers

Joooow gasten hier zijn we weer joepieeeee!

Hopelijk hebben jullie allemaal wat genoten van de vakantie. Het slechte nieuws is: ’t is weer school. Het goede nieuws is dat daaraan vasthangt dat het weer scouts is yesssss!

We gaan onszelf niet meer voorstellen, ik denk dat jullie ons ondertussen wel al goed genoeg kennen. Allee dat hopen we. ‘t Zou erg zijn van niet. Hihihihihihi

Zoals altijd kom je ook nu in uniform en met de fiets. Nu gaat het mooi weertje daar weer gaan zijn dus we gaan ons zeeeeeker niet binnen opsluiten. We aanvaarden geen flauwe uitvluchten want jullie zijn nu toch wel oud genoeg om alleen naar de scouts te fietsen hé ;)

Zondag 19 januari 14:00 - 17:00

Nieuw scoutsjaar = nieuwe voornemens. Bart gaat meer eten en Jenny-Lee meer sporten. Als je iets goed kan, dan moet je dat blijven oefenen hé?! Maar wat kunnen jullie goed? Daar ga ik alvast eens op antwoorden! VALSSPELEN!

Awel, jullie krijgen jullie goesting. Vandaag wordt er een hele dag vals gespeeld! Je kan enkel winnen als er wordt valsgespeeld! Regels volgen wordt bestraft. Doei druif!

Zondag 26 januari 14:00 - 17:00

Ohnee, vandaag heeft de grote slechte Stef ons prinses Jennifer-Lee gestolen in zijn groot kasteel. Het is aan loodgieter Bartino en zijn broer Elio om de prinses uit de klauwen van dit vals serpent te redden! Heb ik nu net de storyline van elk Super Mario spel verklapt? Ja, en dan? Vandaag is het videogamedag. Een activiteit gebaseerd op de leiding hun favoriete games. Drie uur lang SIMS naspelen? Of wagen we ons een weg door monsters en zombies zoals Resident Evil? Geen idee?! Doei druif!

Zondag 2 februari 14:00 - 17:00

Drommels! Die verduivelde rakker van een garagist JLDT (Jenny-Lee De Tremmerie) is van plan om het scoutsveld op te kopen van de gemeente. Gelukkig hebben de slimme givers van FC Houtekiet een plannetje bedacht om haar te dwarsbomen. Kuisvrouw Bart heeft bij de voorzitter weer een roddel gehoord, waardoor de hele vergadering draait rond één misverstand! Heb ik nu net de clue van alle FC De Kampioenen afleveringen verklapt? Ja, en dan? Doei druif!

Vrijdag 7 februari 20:30 - 22:30

Avond, donker, lichtloos, eng, alleen, stappen, verdwalen... Doet jullie dat ook aan iets denken? RINKELT JULLIE BELLETJE AL?! Hihihihihiihih jaaaaajaaaaa vanavond is dat zo ver! We doen een verstopspelletje. Nee mopje jullie zijn wel slim genoeg om door te hebben dat het vanavond een soort snoep is +ing (en ik vind het vies) (‘t is zwart)

Zondag 16 februari 14:00 - 17:00

Vrijdag was het valentijn, de dag waarop de winkels ons strot volstampen met de sociale druk om onze partner chocolade, bloemen en teddyberen te kopen in ruil voor seks. Doen wij, de goede scouts van Oosteeklo, mee met deze verouderde traditie? ‘T ZALWELZIJN!

Vandaag is het koppeltjesdag, net zoals op kamp! Maar dit keer zal het toch iets anders verlopen! Doei druif!

Vrijdag 21-23 februari

Het is weer zo ver, jonge knapen. We gaan op weekend! Bereid jullie doorzichtige opbergdoos vol chips en frisdrank maar al, want we gaan dit jaar verder dan Lembeke. Hahaha, good luck om daar met de camino naartoe te rijden.

De mail met info, adres en dergelijke info volgt nog. Vraag zeker na bij Jenny-Lee en Bart of jullie in het mailbestand zitten, dan krijgen jullie zeker alle info mee.

Zondag 1 maart 14:00 - 17:00

Begin van de meteorologische lente ofwa? Wat betekent dit?

De bloemetjes beginnen te groeien, de blaadjes komen terug aan de loofbomen, de jonge beestjes beginnen geboren te worden… Heb ik nu net het begin van letterlijk elke lente besproken? Ja, en dan? Vandaag denken we de wedergeboorte van het nieuwe jaar na. Doei druif!

Zondag 8 maart 14:00 - 17:00

Kapoenen, Welpen, Jonggivers, Givers. Lang geleden leefden de vier takken in vrede samen, maar alles veranderde toen de givers aanvielen. Alleen de groepsleiding, meester van alle vier de takken, kon ze stoppen, maar toen de wereld hen het meeste nodig had, verdwenen ze.

Heb ik nu net de intro van één der beste tekenfilms gestolen en aangepast? Ja, en dan?

Ik wil jullie warm maken voor een groot spel dat al jaren in de maak is. En we gaan het vandaag uittesten. Doei druif!

Zaterdag 14 maart - zondag 15 maart

Cooooooooooooooool! Vandaag en morgen gaan jullie eens de andere takertjes (to take to give givers takers nog even mijn mopje opnieuw uitleggen) van de gebuurte te leren kennen! We gaan namelijk eens iets doen met ons district en op een mini weekend! We gaan niet naar huis voor er 5433395956444 koppeltjes gevormd zijn. Nee nee wij zijn verantwoordelijke leiding en we gaan er gewoon wa tof van maken. En wie weet kom je echt de scoutsliefde van je leven tegen?

Zondag 22 maart 14:00 - 17:00

Jow! Welkom bij een nieuwe aflevering. Vandaag gaan we iets leuks doen. We gaan Jenny-Lee prankcallen. Ik bel haar even op.

*tring tring* Hallo, Bart?

Ja Jenny. Ik moet je wat vertellen. Ja, ik wil niks, maar er is iets gebeurd. Ik was aan het spelen met een ijzeren pen en nou de deur van het lokaal. Er is een barst in …

Jenny: Nou, dat meen je niet!?

Bart: Jenny, ‘t is echt waar! IK LIEG NIET!

Heb ik nu net één tekst van de leukste joewtjoeb gestolen? Ja, en dan? Doei druif!

Zondag 29 maart 14:00 - 17:00

Call of duty? Modern Warfare? Destiny? Pico’s Highschool Adventure? Nee, vandaag gaan we echt gaan schieten. Lazershooten! De e-mail met info volgt nog met prijs, betaling en adres. Maar Bart heeft het al eens geplaytest en ‘t is goedgekeurd!

Heb ik nu eens geen tekst gestolen en echt eens iets origineels geschreven? Ja, en dan? Doei druif!

Zondag 5 april 14:00 - 17:00

5 dagen geleden was het 1 april. De dag van de mopjes, grapjes, lachen, gieren en brullen. Komt goed uit, Bartino is van steen. Maar met de juiste mopjes barst hij uit van het lachen. Laten we zijn limiet eens testen vandaag. Hoe lang duurt het voor dat hij aan het wenen is van het lachen? Met het juiste mopje kan ALLES! Nu slecht plan om dit bij Jenny-Lee te proberen. Die lacht met bijna alles. De aandachtshoer.

Vrijdag 10 april 20:00 - 22:30

We gaan naar de zeeeeeeee OMG cooooooooooooooool zandkasteeltjes bouwen, mensen levend begraven, degene die niet luisteren kunnen we zand laten eten mwahahahahahhahaha *gemeen lachje* gelukkig houden we van overdrijven en zouden we jullie dit toch nooit aandoen. Nee zo zijn we niet. Laten jullie weten wie er mee gaat tegen ten laatste 5 APRIL zodat wij voor jullie eventueel vervoer kunnen regelen indien dat nodig zou zijn. Bedaaaaaaaaankt xoxo

Maandag 13 - donderdag 16 april

VANAF MAANDAG 13 APRIL DOEN WIJ DE OPZET VAN LOS MARGINALOS. ALS JULLIE TIJD VRIJHEBBEN OM MEE OP TE ZETTEN, JULLIE HULP WORDT GEAPPRECIEERD!

Zaterdag 18 april

LOS MARGINALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!

ALLE 16-PLUSSERS ZIJN WELKOM INDIEN ZE EEN TICKETJE HEBBEN <3

P.S.: wij zijn niet verantwoordelijk voor jullie verschrikkelijk uitgaansgedrag

https://youtu.be/zLY0Zxi-rJo

Zondag 26 april 14:00 - 17:00

Sjorren. Morse. Knopen leggen. De drie ingrediënten voor het creëren van een perfecte techniekenvergadering. Maar professor Bartonium voegde per ongeluk een verkeerd ingrediënt aan de vergadering toe. JONGGIVERS! *ontplofgeluiden*

En zo, gaan we deze vergadering samen met deze kwade rakkers doen, zodat zij van de beste kunnen leren en nuttig kunnen zijn op kamp!

Heb ik net de intro van elke aflevering van The Power Puff Girls gestolen? Ja, en dan? Doei druif!

Zaterdag 2 mei 19:00 - 21:30

EUROVISION GAAT DAN BIJNA BEGINNEN! EN ‘T IS IN HOLLAND DIT JAAR! KOM, SPRING ALLEMAAL OP UWE FIETS EN DAN VERTREKKEN WE NAAR ROTTERDAM!

Maar even genoeg van dienen zever, Eurovision is de shit. Vandaag blikken we terug in de tijd hoe Sandra Kim gewonnen heeft in 1986 en hoe elk jaar er gehaat wordt op de vele homo’s. Heb ik nu elke socio-politieke situatie van Eurovision uitgelegd? Ja, en dan? Doei druif!

Zondag 10 mei

Pays bobbe jean zegt jullie dat iets? Nee we gaan niet naar bobbejaanland. Of misschien wel? WIE ZAL HET WETEN?  We gaan vandaag dus naar een pretpark. Meer info volgt niet. Oke jawel hihihihihi jullie krijgen wel nog een mailke “amai moet kik nu weeral nen mail sturen” maar met veel plezier! Spanneeeeeeeeeeeeeend!

Zondag 17 mei 14:00 - 17:00

Bugun juda aqldan ozgan uchrashuv bo'ladi.  odamlar o'ladi.  siz butunlay uyga kirmaysiz.  har bir kishi 3 ta hayotni oladi.  o'lim = o'lim

Zondag 24 mei 14:00 - 17:00

វាពិតជាអស្ចារ្យដែលអ្នកបានខិតខំប្រឹងប្រែងក្នុងការបកប្រែទាំងអស់នេះប៉ុន្តែអ្នកពិតជាដឹងថានេះគួរអោយធុញទ្រាន់ណាស់ហើយយើងនឹងមិនដែលប្រាប់អ្វីដែលយើងនឹងធ្វើនៅឯការប្រជុំរបស់ក្រុមកាយរិទ្ធឡើយ។ប៉ុន្តែការខំប្រឹងប្រែងរបស់អ្នកនឹងទទួលបានរង្វាន់។  ដែលមិនធ្លាប់មាន

Zaterdag 30 of zondag 31 mei

Bart zal ter alle tijden worden opgenomen in het ziekenhuis voor zijn operatie om Bartina te worden dus we weten nog niet wanneer hij van onder het mes zal gehaald worden zonder piemeltje. We zullen er wel nog van horen, zijn lippen zullen dan wel spreken HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

AHHAAHHAHHAHHA oohnowwww Jenny-Lee alweer zo een slecht mopje waarmee ik me zit te breken vanachter mijn scherm. Maar bon nee we weten dus nog niet welke dag het beste zal passen. We zullen dit zeker nog meedelen!

This is the end! Weenweenween. Wat gaan we jullie lieve givertjes toch missen! Jullie worden al zo groot boehoehoe. Maar de toekomst ziet er wel schuune uit! Al die jinners in spé! Loveeeeeeeloveeeeeloveeeeeeeee gelukkig is er nog een fantastisch kamp om jullie eraan te herinneren hoe cool de scouts is en jullie ervan te overtuigen om er toch zeker in te blijven! See you there or you are nen onozeleir hé.

Belangrijke data:

  • Los Marginalos midweek: 13-16 april
  • Los Marginalos: 18 april
  • Kampinfoavond: 26 juni
  • Kamp: 11-21 juli

Bij vragen, problemen of opmerkingen kunnen jullie altijd terecht bij:

Houtekietgivers@gmail.com

Jenny-Lee (takleidster)       0475 21 14 75

Bart                                     0477 56 38 20