Groepsleiding Grollen

Beste ouders en leden

Wij wensen namens de hele leidingsploeg al onze leden een scoutsmoedig jaar boordevol leuke scoutsmomenten!

Jullie zullen misschien gemerkt hebben dat er 3 nieuwe leiding is bijgekomen sinds oktober/ november. Graag zouden wij ze aan jullie nog even willen voorstellen:

Ackaya: een zorgzame maar ook een strenge leiding voor de jonggivers

Celine/ Tabaqui: een creatieve dokter in spé die zich zal ontfermen over de welpjes

Oika/ Rozemarijn: een oud lid die zich zal loslaten op de kapoentjes

Momenteel zijn we met 113 leden en 16 leiding, een NIEUW RECORD!!! Wij als scoutsgroep zijn hier erg trots op en krijgen hierdoor extra motivatie.

Als de inschrijving nog niet in orde is gebracht, gelieve dit zo snel mogelijk te doen.

Hoe INSCHRIJVEN?

Lidgeld € 39 (2de kind € 35) overschrijven op het rekeningnummer BE67 7512 0941 8087 met als mededeling ‘naam’+ ’tak’ + lidgeld + online inschrijven via www.scoutsoosteeklo.be/inschrijven

Belangrijke datums voor het 2de semester:

21, 22 en 23 februari is het scoutsweekend. De kapoenen en welpen verblijven op een andere locatie dan jonggivers en givers.

Vrijdag 6 maart organiseren we de 2de editie van onze quiz.

Je kan deelnemen met een team bestaande uit maximaal 4 personen, per groep bedraagt de prijs € 20.

Wij openen de deuren van de Parochiezaal in Oosteeklo om 19 uur, de eerste vraag wordt gesteld om 20 uur.

INSCHRIJVEN doe je door een simpel mailtje te sturen naar houtekietgroepsleiding@gmail.com met jullie teamnaam!

Wij sturen een bevestigingsmail wanneer de € 20 op het rekeningnummer BE67 7512 0941 8087 is gestort met als mededeling: quiz + teamnaam.

Vrijdag 17 april: Metoaw Marginoaw

Zaterdag 18 april: Mini Marginalos (-16 leden) + Los Marginalos (+16 leden)

Vrijdag 26 juni: kampinfoavond!

• 19:00: kapoenen
  • 19:30: welpen
  • 20:00: jonggivers
  • 20:30: givers

11–21 juli: scoutskamp jonggivers en givers

14–21 juli: scoutskamp welpen

16–21 juli: scoutskamp kapoenen

Ook dit semester kan je het boekje ook vinden op onze website: www.scoutsoosteeklo.be.

Voor dringende vragen kan je terecht bij:

Jenny-Lee Van den Eeckhout:             0475 21 14 75

Lisa De Clercq:                                    0474 06 16 73

Voor minder dringende vragen, suggesties, opmerkingen, toffe ideeën en grappige verhalen:

houtekietgroepsleiding@gmail.com