Groepsleiding Grollen

Dag lieve ouders en nog lievere leden

Het scoutsjaar is terug begonnen! Wij zijn blij jullie te verwelkomen! We hebben er alvast heel veel zin in om jullie onze leidingsploeg voor te stellen!

Maar eerst zullen we onszelf voorstellen!

Wij zijn Lisa De Clercq en Jenny-Lee Van den Eeckhout, de nieuwe groepsleiding.

Lisa (Georganiseerd Zeepaardje) is helemaal klaar om haar taken op te nemen als groepsleiding. Ze begint aan haar 11de jaar als scoutser en haar 2de jaar als leiding. Naast haar scouts passie, studeert ze sociaal werk.

Jenny-Lee (Gedreven Tupaja) is zeer gedreven voor het nieuwe jaar als groepsleiding. Ze begint aan haar 10de jaar als scoutser en haar 2de jaar als leiding. Ze is een echte sporter, ze doet acrobatische gymnastiek en speerwerpen. Daarnaast studeert ze lichamelijke opvoeding en sport.

Dit jaar verwelkomen we twee nieuwe leiding in ons team:

Casper (Schroefhoorngeit) gaat over van de givers naar de leiding.

Elfie heeft na een jaartje pauze, besloten om toch leiding te worden.

Maar jammer genoeg moeten we afscheid nemen van Kobie (Wilskrachtige Mees). Zij gaat een jaartje op Erasmus project naar Duitsland. Wij willen haar bedanken voor haar inzet in onze scoutsgroep! Misschien zien we haar nog terug!

Na leiding te verwelkomen en afscheid van te nemen, stellen we ons jaarprogramma voor.

21–23 februari: scoutsweekend voor alle takken

Vrijdag 6 maart: quiz

Vrijdag 17 april: Metoaw Marginoaw

Zaterdag 18 april: Los Marginalos

Vrijdag 26 juni: kampinfoavond

11–21 juli: scoutskamp jonggivers en givers

14–21 juli: scoutskamp welpen

16–21 juli: scoutskamp kapoenen

Met trots presenteren wij jullie het nieuwe jaarthema: “scoutmoeding”. Scoutmoedig daagt scouts en gidsen uit om nieuwe wegen te zoeken, niet énkel langs verre tochten of over hoge bergen maar ook samen, onderweg met elkaar.

Nieuwe leden moeten zich online inschrijven via www.scoutsoosteeklo.be/inschrijven voor 13 oktober. Als dit al gebeurd is, hoeft u dit niet meer te doen.

Dit jaar bedraagt het lidgeld € 39. Het lidgeld voor een tweede kind bedraagt 35. Het lidgeld wordt gestort voor 13 oktober op het rekeningnummer BE67 7512 0941 8087 met vermelding van ‘naam’+ ’tak’ + lidgeld.

Gezinnen die het moeilijk hebben om het lidgeld te betalen kunnen een seintje geven aan de takleider of groepsleider. Zo kunnen wij het verminderd lidgeld aan te vragen voor jullie bij Scouts en Gidsen Vlaanderen.

Het volledige boekje kan je ook terugvinden op onze website: www.scoutsoosteeklo.be.

Voor dringende vragen kan je terecht bij:

Lisa De Clercq:                                    0474061673

Jenny-Lee Van den Eeckhout:             0475211475

Voor minder dringende vragen, suggesties, opmerkingen, toffe ideeën en grappige verhalen:

houtekietgroepsleiding@gmail.com