Jonggivers

HELLLLOOOOOOO EVERYBODYYYYYY!!!

Weer een nieuw scoutsjaar, yes yes yes eindelijkkkk. Ons eerst even voorstellen, planning van de activiteiten en dan kunnen we er weer tegenaan. Hopelijk komt er weer een tof jaar aan maar dat komt wel in orde met jullie lieve jonggivertjes he.

Arthur (Fret) (takleider)

Het krullebolleken van de scouts zal zich dit scoutsjaar helemaal opofferen voor jullie, dat is toch ne lieve jongen he den Arthur. Hopelijk zijn jullie ook een beetje lief voor hem want anders zal hij jullie moeten vergassen met zijn stinkende scheetjes. Echt niet te doen die scheetjes van Arthur, ooit heeft hij een scheet gelaten en we hebben dan de civiele bescherming moeten bellen om diene stank uit ons lokaal te halen. Dus pas maar op he mannekes!!!

Elke (Alces)

De enige vrouw (of meisje, kies zelf maar) in de leidingsploeg bij de jonggivertjes maaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ze kan zeker haar mannetje staan. Ze heeft al een jaartje bij de welpen achter de rug dus ze zal jullie ook wel aankunnen zekers... Ook moeten jullie nog een feitje weten over Elke. Iets wat ze helemaal niet kan is dingen juist uitspreken, ze doet haar best maar ze heeft haren tijd nodig. Tis een beetje een trage op dat vlak, maar je gaat er toch mee moeten leven zulle.

Elias (Evenwichtige Kauw)

Den Elias, wat kunde nu weer over den diene zeggen. Pfff dat is hier weer een moeilijke zaak he, dat is dus ne voetballer maar dat weten jullie wel he. Allee tis te zeggen, hij probeert een beetje op nen bal te schoppen en dat is het dan ook. Hopelijk kunnen jullie hem tot inkeer brengen en gewoon zeggen dat hij niet kan voetballen maar maakt wel dat hij dan niet begint te wenen he. En voor de rest moede maar afwachten wat den Elias allemaal met jullie gaat uitsteken dit jaar, jullie zijn gewaarschuwd!!

En dan hier onze activiteiten:

Zondag 6 oktober 14:00-17:00

Jhaaa… met veel tegenzin starten we het nieuwe scoutsjaar. Omdat het echt moet en we verplicht worden onze luie zetel te verlaten (en dit echt niet zien zitten), komen we ons ongenoegen met jullie delen. Maak jullie borst maar nat, de speeltijd is voorbij en de leiding verwacht jullie al voor een goede rammeling!

Zondag 13 oktober 14:00-17:00

4 augustus 1914, een warme herfstdag, 7 uur ’s morgens. In Oosteeklo ontwaakt alles rustig maar in Gemmenich (in het noordoosten van de provincie luik) valt het Duitse leger België binnen. De “Grote oorlog” was begonnen, zo genoemd naar het onvoorstelbaar groot aantal slachtoffers. Wist men toen nog veel… 105 jaar later bewijzen wij dat de afslachting nog veel massaler kon.

Zondag 20 oktober 14:00-17:00

Vorige vergadering hebben we willen zien dat de verliezers toch wel nekeer niet kunnen samenwerken. Een bende losers is!! Een schande!! Dus daar gaan we nekeer wat aan moeten veranderen. Dus ‘JONGGIVEEEERS!!!’ Werk nekeer samen he zeg wat is dat nu.

Zaterdag 26- zondag 27 oktober

Na een anonieme enquête over het survivalweekend van vorig jaar is gebleken dat... Het een succes was!! Dus daarom doen we dat nog nekeer he. Ahja he dat zou zonde zijn voor dat niet meer te doen dan. Zo dus wordt iedereen gepakt en gezakt verwacht ergens in Oosteeklo. Meer info volgt nog maar wat wel al zeker is... is dat het plezanter gaat zijn dan vorig jaar. ‘Hoe weet ik dat’ hoor ik u denken. Wel ik weet dat om dat ons Eliasje meegaat.

VERDERE INFO VOLGT NOG

Zaterdag 2 november 19:00-21:30

Boehoeheoeo, maak je maar klaar voor het engste avondspel dat je ooit hebt meegemaakt. Halloween zal je dit jaar meer dan ooit bijblijven (als je het nog kan navertellen natuurlijk). We hebben alvast één tip voor jullie: zorg dat je niet opvalt!!

Zondag 10 november 14:00-17:00

In het leven denk je altijd veel te veel na over dingen. Dus als je je afvraagt, wat maakt me ziek? Het is makkelijk te weten wantttt de leiders maken je ziek! Je kan gevaar niet ontwijken, maar probeer het gerust. Ongeacht je acties, we geven je geen rust!

Maandag 11 november

Naar jaarlijkse traditie gaan we vandaag naar de mis om de gesneuvelde soldaten van de wereldoorlog te herdenken. MEER INFO VOLGT!!

Zondag 17 november 14:00-17:00

Hupsakeeee alweer een nieuwe activiteit. Vandaag worden jullie inzicht en jullie fysieke paraatheid zwaar op de proef gesteld. Allemaal komen is dus de boodschap voor dit megaultradeluxesupercool spel. Fiets meebrengen is verplicht!!!

Zondag 24 november 14:00-17:00

Zeus, Poseidon, Demeter, Ares, Mars, Venus, Amor… dat zijn hier allemaal goden ofwaa?!?! (Waarschijnlijk wist niemand van jullie dat dat goden waren, domme jonggivertjes) maar na vandaag komt daar verandering in. Hopelijk zijn de goden jullie goed gezind en kom je zonder kleerschuren terug thuis. May god bless you.

Zaterdag 30 november 19:00-21:30

Oeioei wa krijgen we nu, scouts op ne zaterdag. Dat wil maar een ding zeggen, het zal er vandaag niet al te geweldig aan toe gaan. Op het gemaksken een filmken zien, wie ziet er dat nu niet zitten? Suggesties voor goede films mogen altijd doorgestuurd worden naar de allerliefste leiding

Zaterdag 6 december 20:30-22:00

Hij komt, hij komt de lieve goede sint bla bla bla, je kent dat liedje wel he. Hopelijk is de sint een beetje lief voor jullie want anders in de zak van de grote boze zwarte piet! Pas maar op zou ik zeggen.

Zondag 15 december 14:00-17:00

OOOOOHHHH weer zo een leuk bosspelletje vandaag, yes yes yes. Sluipen, verstoppen, doen alsof je een boom bent… Het kan allemaal vandaag, dus dat is hier weeral een reden om uwen zondagmiddag op de scouts door te brengen he. Fiets en dikke kleren zijn aangeraden, dus dat zeker niet vergeten jonggiverssss.

Zondag 22 december 14:00-17:00

HEEEEEELLLLLLLPPPPP!!! Kerstmis komt er bijna aan maar we zitten met een suuuuper groot probleem. Rudolf is verloren gevlogen en de leiding kan zijn beste vriend niet meer terugvinden. Jullie moeten ons helpen met Rudolf terug te vinden want anders kan er geen kers gevierd worden dit jaar.

Zondag 12 januari 14:00-17:00

Na een welverdiende pauze kunnen we er weer helemaal invliegen. Er is jullie geen rust gegund dus van eersten keer vollen bak gaan met die banaan. Maakt dadde er zijt of je krijgt spijt (da rijmt haha, goed gevonden he).

Contactgegevens

Bij vragen en eventuele problemen aarzel niet om ons te contacteren!

Via mail: houtekietjonggivers@gmail.com

Telefonisch:

Arthur (takleider):       0495 53 72 43

Elke:                             0472 08 61 34

Elias:                             0473 59 54 12