Kapoenen

Hey kapoentjes, hebben jullie zin in een nieuw scoutsjaar vol MEGAWIJZE activiteiten??? Jullie leiding kan in ieder geval niet wachten om samen met jullie de gekste avonturen te beleven. Dus maak jullie maar al klaar voor het beste scoutsjaar ooit. Jammer genoeg zullen Rebbel en Steven Stroom er niet meer bij zijn maar niet getreurd, want er staan nu vier leiding voor jullie paraat. Wie dat zijn en hoe gek die zijn kom je doorheen het jaar nog wel te weten!

Stanley Stekker (takleider)

Hij is een vriendelijke, grappige leider. Hij is superslim en kei goed in het bedenken van fantastische activiteiten voor jullie. Bij hem zijn alle kapoentjes in goede handen.

Fleur Kleur

Zij is een zorgzame leidster waar jullie kapoentjes altijd op kunnen rekenen. Ze is graag creatief bezig, dus voor knutselwerkjes moet je bij Fleur Kleur zijn. Ze is ook nieuw in de leiding, maar ze ziet het volledig zitten en kijkt enorm uit naar het toffe jaar!

Bas Bos

Hij is een echte avonturier die er graag op uit trekt in de natuur. Hij vindt niks leuker dan de hele namiddag te ravotten met de kapoentjes in het bos en met hen de zotste spelletjes te spelen, al kan hij soms wat wild zijn. Maar wees gerust dat jullie met zo een wildebras het leukste jaar van jullie leven zullen beleven.

Professor Plof

Hij is een coole gast die jullie veel gaat leren over de scouts. Onze professor heeft altijd interessante weetjes te vertellen. Deze stoere leider zit al van kleins af aan in de scouts en heeft er al vele jaartjes opzitten. Hij is bovendien nieuw bij de leiding en heeft er veel zin in!

Zondag 6 oktober 14:00-17:00

Vandaag is het voor vele kapoentjes hun eerste scoutservaring na de startdag. Vandaag leren jullie elkaar en vooral jullie kersverse leiding kennen. Het wordt een leuke namiddag voor wie graag knutselt.

Zondag 13 oktober 14:00-17:00

Hebben jullie het al gehoord? In de Begijnenakker woont een dwerg met een GROTE POT GOUD. Maar enkele kobolden willen die pot stelen. Zijn jullie slim genoeg om de kobolden te verslaan en de dwerg te helpen?

Zondag 20 oktober 14:00-17:00

Arrrrrggg, vandaag spelen we het grote piratenspel om voor eeuwig en altijd uit te maken wie nu eigenlijk de beste piraat is, breng maar allemaal jullie sabels ooglapjes en oorlogsschepen mee.

Zondag 27 oktober 14:00-17:00

Help! Er is een boze tovenaar op de scouts die alles wilt doen mislukken! We hebben al onze lieve spookjes, monstertjes, heksjes… nodig om ons te helpen de boze tovenaar te verslaan. Zijn jullie klaar voor het Halloweenspel?

Kom allemaal verkleed naar het lokaal om samen met ons Halloween te vieren.

Zaterdag 2 november 18:00-20:00

Vandaag wordt het jullie eerste avondactiviteit. Om goed te kunnen zien in het donker, brengen jullie best een zaklamp mee!

Zondag 10 november 14:00-17:00

O NEEEE!! Bas Bos zijn schatkaart voor jullie is gestolen! Nu zullen we vandaag geen spel kunnen spelen… Maar wacht eens even. De kapoentjes kunnen toch Bas Bos helpen met zoeken?

Maandag 11 november

Naar jaarlijkse traditie gaan we vandaag naar de mis om de gesneuvelde soldaten van de wereldoorlog te herdenken.

MEER INFO VOLGT!!

Zondag 17 november 14:00-17:00

Vandaag doen we het eens anders, we gaan de hoogte in, the sky is the limit. We spelen het grote ladderspel, wie weet waar we uitkomen.

Zondag 24 november 14:00-17:00

Oh nee! Fleur Kleur heeft ruzie gemaakt met een heks en nu is er een vloek uitgesproken op de letters van het alfabet! Alle letters zitten nu gevangen en wij moeten ze gaan bevrijden. Wil jij ons helpen? Kom dan mee op de ABC-tocht!

Zondag 1 december 14:00-17:00

Sinterklaas is in het land, en hij heeft weer zijn knechten bij! Jullie leiding zou graag weten wie van jullie de beste zwarte piet zou zijn. Wie wil er zijn pietendiploma halen?

Vrijdag 6 december 18:30-20:30

Hoor wie klopt daar kinderen? Hoor wie klopt daar zachtjes tegen het raam? Jawel! Sinterklaas komt nog maar eens met zijn pieten naar Oosteeklo! Hopelijk zijn jullie braaf geweest...

Vrijdag 13 december 18:00–20:00

Pfff… het wordt winter. Het wordt kouder en donkerder. De examens van de leiding komen eraan, dus we hebben geen tijd meer om MEGAWIJZE EN UBERCOOLE spellen te maken. Daarom sluiten we het jaar af met een film. Maar niet getreurd… in januari zijn we terug!

Dit was ook weer de laatste vergadering voor dit jaar. De meeste leiding gaat nu ‘den blok’ in. Wij wensen jullie alvast een fijn Kerst en een gelukkig nieuwjaar! Vanaf 12 januari 2020 14:00-17:00 staan we weer paraat! Tot dan!

Contactgegevens

Bij vragen en eventuele problemen aarzel niet om ons te contacteren via houtekietkapoenen@gmail.com

Stanley Stekker (takleider):        0491071185

Bas Bos:                                       0475596943