Overgang en startdag

Beste ouders en leden 

Hier zijn we weer! Klaar voor een nieuw scoutsjaar! Onze start gaat er alvast iets anders uitzien dan voorbije jaren. 

Op zondag 27 september zullen wij onze overgang organiseren. Deze zal doorgaan op den begijnakker. 

De planning ziet er als volgt uit: 

Kapoenen die overgaan naar de welpen: 13:30 

Welpen die overgaan naar de jonggivers: 14:30 

Jonggivers die overgaan naar de givers: 15:30 

Givers die overgaan naar de jin + leiding die stopt: 16:30 

De nieuwe jinners gaan hierna nog niet naar huis, maar blijven om samen op te ruimen, te eten met de leiding en daarna nog een spel te spelen. 

Indien jullie niet goed weten of je kind mag overgaan, neem gerust contact met ons op. 

Alle leden die overgaan worden op hun specifieke uur verwacht op den begijnakker. Ouders mogen komen kijken naar hun kind maar wij vragen om dit te doen met voldoende afstand en verwachten dat alle ouders een mondmasker dragen. 

Op zondag 4 oktober is het onze startdag. Op deze dag is iedereen welkom, ook nieuwe leden. Dit zal de allereerste vergadering zijn van het nieuwe scoutsjaar, dus we verwachten iedereen van 14:00 tot 17:00

Leden gaan bij aankomst naar hun leiding van het voorbije jaar. Leden die zijn overgegaan mogen al aansluiten bij hun nieuwe groep. 

Op het einde van onze startdag wordt de nieuwe leidingsverdeling officieel bekendgemaakt. De leden krijgen dan ook het nieuwe boekje mee voor het komende semester. Nieuwe leden hebben dan nog èèn vergadering om te 'proberen'. Hierna verwachten wij dat er een beslissing wordt genomen en er eventueel online ingeschreven wordt. Indien uw kind niet aanwezig kan zijn zal u het boekje ook kunnen raadplegen op onze website onder 'houtekieterke'. 

Ouders dragen bij het afzetten en ophalen steeds een mondmasker en bewaren voldoende afstand. 

Hopelijk hebben wij voor jullie wat duidelijkheid geschept. We hopen jullie allemaal snel terug te zien en kijken alvast enorm uit naar het nieuwe scoutsjaar! 

Een stevige linker 

De leiding