Inschrijven?

Inschrijven

Zit je in het eerste leerjaar of ben je al 6 jaar? Dan kun je je inschrijven bij Scouts Houtekiet Oosteeklo.
Voor het komende schooljaar/scoutsjaar 2019-2020 betekent dit dat kinderen kunnen aansluiten die geboren zijn voor 31 december 2013 of die reeds in het eerste leerjaar zitten. Naargelang je leeftijd kom je in de juiste "tak" of leeftijdsgroep terecht. De takken zijn gemengd, dus jongens en meisjes spelen samen.

• Kapoenen: 1ste en 2de leerjaar
  • Welpen: 3de, 4de en 5de leerjaar
  • Jonggivers: 6de leerjaar, 1ste en 2de middelbaar
  • Givers: 3de, 4de en 5de middelbaar
  • Jin: 6de middelbaar
  • Leiding: jongeren vanaf 18 jaar

Wanneer en waar?

Inschrijven bij onze scoutsgroep kan vanaf september via https://scoutsoosteeklo.be/inschrijven

Eerst eens proeven?

Je mag drie activiteiten proberen vooraleer we verlangen dat je inschrijft en betaalt. Wil je 't eens proberen, kom dan gewoon af en geniet van een spetterende namiddag!

We gaan ervoor!

Wanneer je beslist je kind in te schrijven vragen we gewoonlijk het lidgeld te storten op de rekening van de scouts, met vermelding van Naam + Tak + Lidgeld. Het rekeningnummer is: BE67 7512 0941 8087

Wa kost da?

De basisprijs voor je in te schrijven in de scouts bedraagt €39 voor het eerste kind. Voor het tweede kind wordt de prijs verlaagt naar €35 (ongeacht de tak waartoe zij behoren). Voor een halfjaarlijkse aansluiting, als je na 1 maart bij onze groep komt, is het 20 euro.
In dit bedrag zit de verzekering, het activiteitenboekje, de activiteiten zelf enzovoort. Het is wel mogelijk dat er tijdens het jaar door nog een kleine extra vergoeding gevraagd wordt voor enkele activiteiten zoals gaan zwemmen, pretpark...
Indien het voor jou gezin moeilijk is om deze bedragen te betalen twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met de takleider. Via deze weg kunnen wij voor jullie verminderd lidgeld aanvragen bij Scouts & Gidsen Vlaanderen.