Verzekering

Scouting, da’s durven. Soms durft er iets mis te lopen. Gelukkig ben je als lid, als leiding en als groep van Scouts en Gidsen Vlaanderen verzekerd.

Je bent als lid van Scouts en Gidsen Vlaanderen verzekerd tijdens en op weg naar scoutsactiviteiten overal ter wereld. Dankzij de ledenpolis ben je verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Wat betekent dat? Je bent verzekerd wanneer je bijvoorbeeld je pols breekt tijdens een bosspel. Of wanneer je een sjorbalk tegen je gezicht krijgt en je bril breekt. Maar ook wanneer je per ongeluk een voetbal door het raam van de buren trapt.

Je bent ingeschreven als je gegevens zijn ingevuld in de Groepsadministratie en je lidgeld is betaald.

Meer info? Lees de brochure Goed verzekerd.